fbpx

Rólunk

A Cooltour bár immár 7 éve meghatározó szereplője mind a pesti, mind a budai nappali és éjszakai életnek. Egy egységgel a VII. kerületi Király utcában, Cooltour Bar 2 néven, valamint egy egységgel a II. kerületi Lövőház utcában, Cooltour bár 3 vagyunk jelen a budapesti gasztronómiai és bár életben.

A Király utca 1/d szám alatt található Cooltour Bar 2-ben kedvező árú whiskey, vodka, gin, Unicum és sör kínálattal várunk, itt hajnalig tartó felejthetetlen buli vár.

A Rózsadomb aljában, a 4-6-os villamos vonalán található Cooltour Bar 3-ban ellenálhatatlan hamburger-, bisztró-, és street food kínálat vár, az összetéveszthetetlen budai hangulatban. Segítőkész pultosaink biztosan tudnak ajánlani olyan italt, mely szakácsunk finom falatjaival tökéletes összhangot alkot majd.

Mindkét helyünkön folyamatosan fejlődő ital- és ételkínálatunkkal biztosítjuk vendégeink számára a magas és trendi minőséget. Állandó italakcióink a garancia, hogy pénztárcabarát, kedvező árakkal találkozz nálunk, és tényleg felejthetetlen élményekkel távozz tőlünk.

Kapcsolat

CoolTour Bar 2.
1075 Budapest
Király utca 1/D
ctb2@cooltourbar.eu
+3617983448

CoolTour Bar 3.
1024 Budapest
Lövőház utca 18.
ctb3@cooltourbar.eu
+36 70 634 6114

Foglalj asztalt!

Asztalfoglaláshoz és egyéb kérdések miatt írj nekünk Facebook Messengeren!